tirsdag 13. november 2012

Lasarusfenomenet av Kjetil Johnsen

Bildet er hentet fra gyldendal.no
Tenk deg at du våkner opp fra koma på et sykehus og du kan ikke røre deg. Foreldrene dine er døde, og lillebroren din er bokstavlig talt bare en skygge av seg selv. Etterhvert som du slipper ut at sykehuset oppdager du at verden ikke er slik den var før du falt i koma. Og forresten...noen skumle typer er ute etter deg.


Det er dette som skjer med 17 år gamle Emma. Hun er opprinnelig norsk, men hun bor i USA med foreldrene og Lillebror. En dag de er på et besøksenter ved et dinosaurutgravingsfelt får Emma en merkelig følelse hun ikke kan forklare. Så våkner Emma på sykehuset.


Lasarusfenomenet er den første av fire bøker i serien Den 4. parallell, en thrillerserie med sci-fi elementer om den 17 år gamle Emma som viser seg å være verdens farligste våpen. Faren hennes jobber som forsker innen kvantefysikk og sysler med ting som innebærer å reise mellom parallelle verdener. Jeg synes boken var spennende med godt driv og en veldig spennende historie. Forvirringen Emma føler når hun våkner opp i en verden hun ikke kjenner seg hundre prosent hjemme i deles med leseren gjennom store deler av boken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar