fredag 29. august 2014

An abundanence of Kathrines av John Green

Bildet er hentet fra www.adlibris.no

Colin er ikke en gjennomsnittlig 17-åring. Han er et såkalt vidunderbarn som elsker å lage anagram. Colin er ferdig på High School og har nettopp blitt dumpet av sin kjæreste Katherine, eller K-19. Hun er nemlig den 19. jenta ved navn Katherine som dumper Colin. Colin blir besatt av å finne ut av hvorfor alle Katherinene slår opp med han, han bestemmer seg for å bruke sommeren på å lage en formel. 

Bestekompisen Hassan er mer opptatt av å ha en morsom sommerferie og overtaler Colin til å bli med på en Road Trip. I Tennesse møter guttene Lindsey som inviterer dem til å bo hos henne og moren, mens de hjelper til med et historie-prosjekt. Gjennom tilbakeblikk får vi de forskjellige Katherine-historiene, søte, morsomme, rare og noen litt triste. Colin jobber som besatt med formelen sin, men har også tid til å bli bedre kjent med Lindsey.

Colin og Hassan er to morsomme karakterer som også har noe sårt over seg. Boka er forholdsvis lettlest på engelsk, den er velskrevet, litt spennende og artig. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar