torsdag 15. januar 2015

Let it snow : three holiday romances av John Green, Lauren Myracle og Maureen Johnson

Bildet er henta fra www.goodreads.com
 


En særs snøfylt julaften er utgangspunktet for alle disse tre historiene.

Jubilee (oppkalt etter en butikk i en miniatyrhuslandsby som foreldrene hennes samler på) blir satt på et tog for å komme seg til besteforeldrene sine på julaften fordi foreldrene hennes har havnet i fengsel fordi de kom i en krangel med noen andre over et miniatyrhuslandsbysalg. Men snøstormen gjør at toget stopper i en liten by og Jubiliee havner på et Waffle house og blir kjent med Stuart.

På toget som Jubilee har vært på var det også en gjeng cheerleadere. Disse havner også på Waffle house-cafeen, og jungeltelegrafen går. En hel cafe full av cheerleadere! Tobin og de to vennene Angie og JP trosser snøstormen for å komme seg dit først, før de kjipe fotballgutta. På den strabasiøse ferden til cafeen innser Tobin at han begynner å bli forelska i Angie, som har vært bestevennen hans i mange år.

En annen fyr som også var på samme tog som Jubiliee, Jeb, setter seg også ned på Waffle house-cafeen og ser rett og slett kjempedeprimert ut. Addie, kjæresten hans, har vært utro og så gjort det slutt. Addie angrer på det hun har gjort, og vil bare ha Jeb tilbake, men for å rydde opp i forholdet deres må hun innrømme noen ting for seg selv som hun kanskje ikke er så komfortabel med.

Dette er en lettlest og underholdende ungdomsroman. John  Greens historie var morsomt, fordi hallo, John Green, men de to andre er også trivelige historier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar