fredag 20. mars 2015

Stupekontroll av Neha Naveen

Bildet er hentet fra www.gyldendal.no
Chi og Pari er toeggede tvillinger og ikke så veldig like. Chi har lett for å få venner og er temperamentsfull, Pari holder seg mest for seg selv og er rolig. Men de har alltid vært nære hverandre. Da de skulle begynne på videregående valgte de forskjellige skoler og for Pari ble det mindre naturlig å henge med Chi og vennene hennes. Chi har opplevd mye på utvekslingsåret hun har hatt i London som hun ikke orker å dele med Pari eller bestevenninna Pia. Pari opplevde også mye mens Chi var borte, og hun syns også det er vanskelig å dele dette med Chi.

Jentene begynner i tredjeklasse på videregående, men har problemer med å konsentrere seg. Det er vanskelig å komme i gang med særemnet når man bærer på en hemmelighet man ikke orker å dele med tvillingsøsteren sin. Chi sliter også med forholdet til venninna Pia som er misunnelig på Chis år i London. Pia har savnet venninna si, men klarer ikke å si det, og så blir alt bare feil. Og når Jonas kommer inn i bildet blir det bare verre. Jonas er bare snill, men Chi er redd for å skade han. 

Pari har problemer med eks-kjæresten. Mio har slått henne og oppfører seg truende. Han har også vært utro, og Pari vil ikke ha noe mer med han å gjøre. Men han tror Pari vet noe. Hvor langt vil ha gå for å få Pari til å holde kjeft?

Boka er godt skrevet om å være ung, om søskenforhold, forelskelse, særemnevegring og litt som stuping. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar