fredag 12. juni 2015

Landline av Rainbow Rowell

Bildet er hentet fra www.stmartins.com
Georgie McCool har problemer i ekteskapet. Hun elsker mann og barn, men har så liten tid til dem. Hun er manusforfatter til komiserier og jobber sent og tidlig sammen med bestevennen Seth. Mannen Neal er ikke så begeistret for hverken Seth eller all jobbingen. Og når Georgie blir hjemme i jula for å jobbe sammen med Seth i stedet for å reise til svigerforeldrene med familien blir det for mye for Neal. Har reiser avgårde med de to døtrene deres.
Georige blir veldig usikker på om hun har gjort det rette ved å bli igjen hjemme. Er forholdet over nå? Hun orker ikke å være i huset, og flytter mer eller mindre inn hos moren, stefaren og søsteren. Hjemme hos moren har de fremdeles hustelefon. Og på Georgie gamle rom står fremdeles hennes gamle telefon. Fra denne telefonen ringer hun til Neal. Men det er ikke Neal fra nåtiden hun får snakke med. Hun får snakke med Neal for 15 år siden. Dette gjør at Georige tenker tilbake på da hun var i begynnelsen av 20-årene og først ble kjent med Neal. Hvorfor ble de forelsket til å begynne med? Og kan de finne tilbake til de gode følelsene?
Landline er lettlest, spennende, rørende, morsom og en av de beste bøkene jeg har lest i år. Jeg gråt og lo, følte med Georige og irriterte meg over henne. Anbefales på det aller varmeste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar