mandag 15. februar 2016

Det hjelper ikke å blunke av Lene Ask

Bildet er henta fra www.gyldendal.noLilly er (i følge henne selv) stygg, hun er født med hareskår og har et arr som deler leppa i to. Men egentlig plager det henne ikke så mye. Hun har foreldre som elsker henne over alt på jord, hun trives på skolen og på løpetreninga, og hun har et kjempegodt forhold til bestevennen Are og resten av vennegjengen.

Livet har egentlig vært finfint veldig lenge, men så begynner ting å bli vanskelig. Plutselig får Lilly pupper, og de er overalt og i veien hele tida. For noe mas! Og Are, har ikke han blitt veldig mye penere de siste månedene? Hvordan skal hun forholde seg til det? Klassefesten der hun og Are har avtalt å drikke øl for første gang blir et vendepunkt.

Jeg elska denne boka. Det er en bok som er perfekt til alle som er eller har vært ungdommer, følt seg annerledes og vært forelska i noen. Det er en historie om å akseptere hvem man er og at livet endrer seg. En historie om vennskap og nye begynnelser, om løping og (for mye) alkohol og forventninger og skuffelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar