mandag 13. juni 2016

Hver dag av David Levithan

Bildet er hentet fra www.gyldendal.no

A våkner hver dag i en ny kropp. Det er alltid en på As egen alder, som for tiden er 16 år. A har vent seg til dette merkelige systemet og at det aldri går an å knytte seg til venner eller familie, for neste dag er de borte. 

Men en dag er A i Justins kropp og møter Justins kjæreste Rhiannon og alt forandrer seg. A forelsker seg i Rhiannon og klarer ikke å gi slipp på henne. Men hvordan kan du ha et forhold når du er i en ny kropp hver dag? 

A bestemmer seg for å forsøke å fortsette å treffe Rhiannon. En av dagene går det galt og han rekker ikke hjem med Nathans kropp før midnatt. Nathan blir funnet i bilen sin langs veien og er forvirret og sint. Han mener han var besatt av djevelen en dag og er bestemt på å finne ut av hva som har skjedd. A har vært uforsiktig og Nathan finner As private epostadresse og tar kontakt. 

A hadde så greit grep om livet og et system for å takle det å leve i en ny kropp hver dag. Men nå må h*n takle Nathans spørsmål og det faktum at han er håpløst forelsket i Rhiannon i tillegg. 

Hver dag er spennende og lettlest og drivende skrevet. Jeg vil veldig gjerne vite hvordan det går med A videre. Det fins (foreløpig) ingen oppfølger som forteller hvordan det går videre, men det fins en bok som heter En annen dag som er Rhiannons versjon av fortellingen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar