torsdag 11. mai 2017

Silber - drømmenes første bok av Kerstin Gier

Liv Silber, hennes lillesøster og moren flytter inn i huset til morens nye kjæreste og hans to barn som er i slutten av tenårene. Med på lasset er også en hund og en husholderske. En gammel svigermor av det grusomme slaget lurer også i bakgrunnen i denne nye familiesammensetningen og gjennom henne oppstår en del komiske situasjoner.  I tillegg har den nye skolen en hemmelig blogger som ser ut til å vite absolutt alt som foregår og som gladelig deler saftige detaljer med sine medelever.  Rammene rundt historien gir, som dere skjønner, grobunn for mange intriger.



Nå er det riktignok det som foregår om natten som er mest dramatisk i denne boken, for Liv kastes inn i en drømmeverden som etterhvert får dramatiske konsekvenser for hele familien. Noen manipulerer drømmene til ungdommene i boka og hva og hvorfor blir en liten kriminalsak som leseren kan forsøke å snøre i.

Boken har også en dose kjærlighet, for Liv blir forelsket i den mystiske Henry som så godt han kan forsøker å holde Liv på en armlengdes avstand fra familien sin. Han har tydeligvis noe å skjule.

Boken er ganske spennende, selv om jeg i blant tenkte at handlingen kanskje kunne gått litt fortere frem.

Jeg har blogget om en tidligere serie av Kerstin Gier her

Boken passer for deg som vil ha deilig og enkel underholdning av det magiske slaget:)

-Anne Brit-

Kerstin Gier. (2015). Silber: drømmenes første bok : roman. Oslo: Gyldendal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar