tirsdag 6. februar 2018

En av oss lyver av Karen M. McManus

Bildet er hentet fra www.cappelendamm.no


Fem skolelever fra Bayiew high school har gjensitting i et klasserom etter å ha blitt tatt med mobiltelefoner på skolen. Ingen av dem skjønner hvorfor de er der, for mobiltelefonene de ble tatt med var ikke dems mobiltelefon...

Da et bilkræsj skjer rett utenfor vinduet må læreren gå ut og hjelpe til, så elevene blir igjen alene i klasserommet. Elevene som er der er klassifisert som nerden, skjønnheten, forbryteren, sportsiditoen og einstøingen. Einstøingen Simon er beryktet for skolens store sladre-app Hørt det hvor han legger ut alt sladder som han får høre om de andre elevene på skolen. Ingen er trygge og ingen skjønner hvor Simon får informasjonen sin. Men Simon kommer seg aldri ut av klasserommet. Han dør før de har sittet tiden ut, og politiet mener at dette var ingen ulykke.

På appen til Simon ligger dt klart til å publiseres saftig sladder om de fire elevene som var med i gjensittingen med han. Dette gjør at de fire fort blir kilde til mistanke. Alle de høyprofilerte "perfekte" elevene har dype hemmeligheter som de ikke vil skal se dagens lys, og appen til Simon legges ikke ned selv om han er død. Mange har grunn til å hate han, men noen må jo fortsatt publise sladderet? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar