onsdag 13. januar 2016

Will Grayson, Will Grayson av John Green og David Levitahn

Bildet er hentet fra www.gyldendal.no

Will Grayson og Will Grayson, begge 16 år, møtes helt tilfeldig i Chicago. Livene deres vikles inn i hverandre og ingenting blir det samme igjen.

Den første Will Grayson er bestevenn med Tiny Cooper. Tiny er veldig åpent homofil og har stadig nye kjærester. Will liker jenter, men vil helst ikke knytte seg til noen. Will Grayson 1 er i det hele tatt en ganske lukket person som helst ikke vil gjøre så mye ut av seg. Litt vanskelig når han er venner med Tiny som gjør veldig mye ut av seg.

Will Grayson 2 har blitt kjent med en gutt som han chatter masse med. Og han har rett og slett blitt forelska. De avtaler å møtes og Will 2 gleder seg noe innmari. Herfra kan det vel i grunnen bare gå nedover. Og det hjelper ikke at Will 2 var deprimert fra før av.

Tiny planlegger tidenes High School-musikal. Masse musikk, farger og kjærlighet; historien om Tinys liv. Halve skolen er involvert og Tiny jobber på spreng for å få det hele på plass. Men Will 1 er skeptisk. For en musikal om Tinys liv må nødvendigvis også handle om Wills liv. Og det vil han jo ikke. 

Det hele eksploderer i en fantastisk musikal hvor alt kan skje, og mye skjer.

Morsom ungdomsbok skrevet at to forfattere som skriver godt om vennskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar