fredag 26. april 2013

Ho tok av seg blusen og sa ho var bibliotekar av Bjørn Sortland

Bildet er hentet fra bjornsortland.no
Ivar er en kristen fundamentalist med sterk tro på sin gud og ekteskapet. Han er ikke gift og mener selv at han forelsker seg i alle kvinner han er alene i et rom med. Han er også forfatter på eget forlag. En dag får han en forespørsel fra en fengselsprest om han kan holde et skrivekurs for to eksnarkomane kvinner som bor sammen i en leilighet. Der bor også Sonya, en rødhåret dame opprinnelig fra Russland. Hun bruker venninnene leilighet som dekkleilighet mens hun er på flukt fra en ganske stor narkogjeld.

Ivar forelsker seg i Sonya og foreslår at alle fire drar til Spania og fortsetter kurset der nede. Tanta til Ivar har en leilighet der nede som de kan bo i og Ivar spanderer villig på jentene. Etterhvert forstår han at noen er ute etter Sonya, og at han må hjelpe henne ut av uføre.

Ho tok av seg blusen og sa ho var bibliotekar er en humoristisk bok om flere alvorlige temaer. Boka ser tykk ut, men med et lite format og 205 sider (med hyppige illustrasjoner) er den ikke helt uoverkommelig. Omslagsbildet og tittelen på boka kan virke tiltalende og inspirerende.

2 kommentarer:

  1. Bra Siv! Denne boka har jeg lurt på! Litt av en tittel!

    SvarSlett